x
Loading...

INVESTITOR
PROJEKTANT
GODINA
2020
STATUS

HIDRO-KOP d.o.o.- objekat PANORAMA 1

Lokacija se nalazi u ogranku ulice Ranka Šipke na dijelu parcele označene kao k.č. 650/5 k.o. Banja Luka (stari premjer) a što odgovara k.č.broj 671/2 k.o. Banja Luka 7 (novi premjer).
Teren je u nagibu. Spratnost objekta je Po+Su +P+6, namjena objekta je kolektivno stanovanje.
Objekat je projektovan sa dva ulaza, te podijeljen na lamelu 1 i lamelu 2. Po ulazu je predviđen jedan lift i dvokrako stepenište. Stepenište ima prirodno osvjetljenje i ventilaciju.

Parkiranje je predviđeno u sklopu objekta i na parteru u okviru građevinske parcele, dok je 13 parking mjesta predviđeno na javnoj površini a za potrebe predmetnog objekta. U podrumskoj etaži smještena su ukupno 52 parking mjesta. Na nivou suterena organizovano je 14 parking mjesta. Na parteru, u okviru građevinske parcele smješteno je ukupno 20 parking mjesta i na javnoj površini za potrebe predmetnog objekta je smješteno 13 parking mjesta.
Ukupan obezbijeđen broj parking mjesta za potrebe predmetnog objekta je 99.
Isprojektovano je 99 stambenih jedinica.
U podrumskoj etaži su, pored parking mjesta smještene i ostave, prostorije za čistačicu i prostorija za agregat. Iz protivpožarnih razloga organizovano je još jedno stepenište koje iz podruma vodi do suterenske etaže. U suterenu je, u okviru lamele 1, organizovano parkiranje. U lameli 2 je smještena kotlovnica, prostorija za skladišenje peleta, tehnička prostorija za potrebe elektroinstalcija i dvije stambene jedinice.