x
Loading...

INVESTITOR
PROJEKTANT
GODINA
2022
STATUS

HIDRO-KOP d.o.o.- objekat PANORAMA 2

Lokacija se nalazi u ogranku ulice Ranka Šipke, u naselju Paprikovac. Pristup lokaciji obavlja se preko javne saobraćajnice, koja lokaciju tangira sa sjeveroistočne strane.

Teren je u nagibu. Spratnost objekta je Po+Su +P+6, namjena objekta je kolektivno stanovanje.

Objekat je projektovan sa dva ulaza, te podijeljen na lamelu 1 i lamelu 2. Po ulazu je predviđen jedan lift i dvokrako stepenište. Stepenište ima prirodno osvjetljenje i ventilaciju.

U prizemlju objekta organizovan je vrtić kapaciteta četiri vrtićke grupe i dvije jasličke grupe. U okviru ovog prostora organizovani su i prateći sadržaji. Na parteru je organizovano ukupno 10 parking mjesta za potrebe vrtića.

Ukupno je obezbijeđeno 99 parking mjesta. U sklopu objekta 77, od toga 42 PM u podrumu i 35 PM u suterenu,  i na parteru u okviru građevinske parcele 12 PM.

Ukupan obezbijeđen broj parking mjesta za potrebe predmetnog objekta je 99.

Isprojektovano je 86 stambenih jedinica, 43 stambene jedinice u lameli 1 i 43 stambene jedinice u lameli 2.

U podrumskoj etaži su, pored parking mjesta smještene su i tehničke prostorije, prostorije za čistačicu. U suterenu su, pored pomenutih 35 parking mjesta, organizone i stanarske ostave, kotlovnica, prostorija za skladišenje peleta, tehnička prostorija za potrebe elektroinstalcija i tri stambene jedinice.

Na tipskoj etaži je organizovano 14 stambenih jedinica različite strukture i kvadrature.