x
Loading...

INVESTITOR
PROJEKTANT
GODINA
STATUS

HIDRO-KOP d.o.o.- objekat SUNGARDEN

Kolektivni stambeni objekat Po+Su+ P+6-Panorama “Sun Garden” kvadratura 14 000 m²; ukupno 130 stambenih jedinica-u toku je izrada projektno-tehničke dokumentacije

Kratak opis: Lokacija se nalazi u ogranku ulice Ranka Šipke na dijelu parcele označene kao dio k.č.br. 547, 549/1, 550 И 671/11   k.o. Banja Luka 7.

Teren je u nagibu. Spratnost objekta je -2Po+Su+P+6, namjena objekta je kolektivni stambeno-poslovni objekat. Objekat je u UTU tretiran kao 2 lamele. Lamela 1 je spratnosti -2Po+Su+P+6 a lamela 2 -1Po+Su+P+6.

Obzirom da je visinka razlika u terenu od početka do kraja objekta cca 5 metara, osnova podrumske etaže -2 PO lamele 1 se nalazi na istoj apsolutnoj koti podrumske etaže -1Po lamele 2, pa su na listovima tako i prikazivane osnove, tj. prikazivane su osnove koje se nalaze na istim apsolutnim kotama.

U prizemlju i suterenu objekta organizovana su dva poslovna prostora, namjena prostora nije određena dokumentacijom.

Predmetni objekat predstavlja treći objekat po redu koji je sastavni dio budućeg kompleksa-naselja Panorama.

Osnovna zamisao je da svi objekti Investitora Hidrokop koji se grade na ovoj lokaciji, imaju identičnu i prepoznatljivu  materijalizaciju. Ova materijalizacija je već definisana i izvedena u prvom objektu naselja Panorama- objektu Panorama 1. Panorama 1  je u završoj fazi izvođenja i kao takav posjeduje rješenje o građenju izdatu od strane Odjeljenja za prostorno uređenje Gradske uprave Banjaluka pod rednim brojem  03-360-277/20 izdato dana 14.10.2020. godine. Ista materijalizacija je predviđena i kod drugog po redu objekat u naselju Panorama.